|
|
Lån  


 
Annonce:


Lær at svømme
Ingen regner med at falde i vandet, når de befinder sig på en båd. Men det kan ske, og derfor bør man som minimum kunne svømme, så man har bare en lille chance for at redde sig selv.
Og situationen, hvor man ser en anden falde i vandet, og så ikke være i stand til at redde vedkommende, fordi man ikke kan svømme, er en situation, de færreste nok har lyst til at se sig selv i.
At kunne svømme er et must, når man begiver sig over på en båd, og det er aldrig for sent at lære det.
Mange svømmehaller tilbyder svømmeundervisning - også for voksne.

Båden skal være iorden
Båden skal også holdes ved lige.
Ikke blot for syns skyld, men i høj grad også af sikkerhedsmæssig årsager.
Sørg for, at motoren virker- En motor der sætter ud på åbent hav er ikke en god ting.

Lær at sejle
Det er frivilligt, om man vil erhverve et duelighedsbevis, hvis man kun sejler både på færre end 20 brutto-ton. Altså et almindeligt lystsejlerskib.
Men det er alligevel værd at tænke over aterhverve sig et.
Man lærer søfartsreglerne, og der er en teoretisk prøve i navigation og en praktisk prøve i sejllads.
Kort sagt, man er bedre klædt på til at sejle.sejlads rib sejlads regler for sejlads sejler sejle sejlads fyn rundt sejlads på gudenåen dk.fritid.sejlads duelighedsbevis i sejlads sejlads gøtakanalen fyn rundt sejlads sejlads jInformation på sider:

Tøj - Bøger - Billede 1 - Gode råd om sikker sejlads - Sejladsplanl&lig;gning - Sejlads billeder - Sportsudstyr - Billede 3 - Billede 4 - Nødsignaler - Bådleksikon - Billede 2 - Netbutikker - Gode råd om sejlads - Havarier - Du er her: Sejlads - Sejlads - sejlads rib sejlads regler for sejlads sejler sejle sejlads fyn rundt sejlads på gudenåen dk.fritid.sejlads duelighedsbevis i sejlads sejlads gøtakanalen fyn rundt sejlads sejlads j