|
|
Lån  


 
Annonce:


Gummibåde
Indhold på siden:

Bestway Gummibåd Kondor 1000 Sæt.
En oppustelig båd fra Bestway som er nem at puste op. Oppusteligt gulv gør den mere behagelig at være i. Et par padler indgår i denne båd sammen med tre luftkamre og frakoblings ventiler. Anbefalet alder: 5 år. Max vægt: 80 kg (max 1 person). Mål: L49 x B26 x D10,5 cm. Mål oppustet: L155 x B93 x 30 cm. Vægt:.
Kategori: Udeleg - Fritid & Hobby Vandleg Gummibåde
Happy People oppustelig gummibåd Olympic 230 2-personers.
Den oppustelige Olympic 230-gummibåd fra Happy People er nem at gøre klar, og den er ideel til udendørsaktiviteter i løbet af de varme årstider på søer og rolige åer. Denne klassiske, oppustelige gummibåd har plads til to personer med en samlet maksimalvægt på 190 kg. To årer og en pumpe medfølger,.
Kategori: Udeleg - Sportsartikler Friluftsliv Sejling & vandsport Sejlads & rafting Robåde
Intex Gummibåd 200 Explorer Pro.
.
Kategori: Udeleg - Legetøj Legetøj Udendørsleg Strandleg
Bestway Hydro Force Gummibåd 155 x 93 cm.
3 luftkamre Hurtig oppustning/udlukning af luft med skrueventiler Sikkerhedsventil Forstærket for-testet vinyl Reb hele vejen rundt med indbyggede ringe Oppustelig bund til ekstra comfort Kraftige årelåse Fortøjningsring Farve: orange Indeholder også kraftig lap til reparationer Indhold: En båd, en.
Kategori: Vandsport - Legeplads|Pool & tilbehør|Vandleg
Lænseventil til gummibåd og jolle.
Selvlænsende ventil til gummibåde og joller i kraftig udførsel. Ventilen er beregnet for en skrogtykkelse på ca. 21mm og sørger for, at vandet automatisk løber ud af båden, når den tages op af vandet. Der medfølger prop for ekstra sikkerhed, i fald ven.
Kategori: Tilbehør til både - Default Category Udstyr ombord Ventiler
Happy People oppustelig gummibåd Olympic 230 2-personers.
Den oppustelige Olympic 230-gummibåd fra Happy People er nem at gøre klar, og den er ideel til udendørsaktiviteter i løbet af de varme årstider på søer og rolige åer. Denne klassiske, oppustelige gummibåd har plads til to personer med en samlet maksimalvægt på 190 kg. To årer og en pumpe medfølger, så du kan.
Kategori: Udeleg - Sportsartikler / Friluftsliv / Sejling & vandsport / Sejlads & rafting / Robåde
Disney Gummibåd Disney Mickey Mouse.
br...Der er lagt op til masser af sjov og leg i vandet med denne søde, smarte og ikke mindst flotte gummibåd med print af Mickey Mouse og hans venner. Gummibåden passer til børn....
Kategori: Udeleg -
Playmobil Sømand med gummibåd- 6795 - PLAYMOBIL 1.2.3.
PLAYMOBIL et fint sæt til badekaretDu kan tage dette PLAYMOBIL sæt med i badekaret. Det indeholder en fin PLAYMOBIL gummibåd - og en PLAYMOBIL sejler..
Kategori: Legetøj - PLAYMOBIL 1.2.3
Bestway - Oppustelig Gummibåd - Kondor 2000 Sæt 1.88m x 98cm (61062).
.
Kategori: Udeleg - Udendørs legetøj/Strandlegetøj/Oppusteligt badelegetøj|Legetøj
Bestway Hydro Force Gummibåd 155 x 93 cm.
.
Kategori: Vandsport - Haven - Pools & Vandleg - Badedyr & Bolde
Sevylor Hudson Premium, Gummibåd.
Sevylor Hudson Premium, Gummibåd Hudson Premium, Gummibåd Sevylor (Grøn/Sort).
Kategori: Camping & Hiking - Båd
Morten Strøksnes Havbogen: Eller kunsten at fange en kæmpehaj fra en gummibåd på et stort hav gennem fire årstider.
Havbogen: Eller kunsten at fange en kæmpehaj fra en gummibåd på et stort hav gennem fire årstider (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Morten Strøksnes - Forlag: Don Max - ISBN-13: 9788740055160.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Playmobil ® City Action SEK-gummibåd 9362 - sort.
På flugten kører skurken i vandet med sit amfibiekøretøj og tror allerede, at han er i sikkerhed for politiet. Men, han har ikke regnet med de to betjente fra politiets indsatsstyrke i gummibåden. Selvfølgelig optager politiet straks forfølgelsen og anmoder med det samme om forstærkning fra luften. Så snart.
Kategori: Legetøj - Legetøj Børnelegetøj Legesæt & Samlefigurer Spilsæt
Gummibåd - Over The Rainbow - Badelegetøj - Badering.
Gummibåd - Over The Rainbow - Badelegetøj - Baderinge Med denne helt specielle blanding af badering og gummibåd vil du helt sikkert vække behøring opsigt på stranden eller i poolen. Baderingen er formet som en båd med en overliggende regnbue. Tag din udkårne med på en tur i bølgerne og husk, at alting.
Kategori: Diverse - -sun2
Munchkin hvid hed Gummibåd and badekar.
Munchkin White Hot oppustelige Duck karret er en sjov og praktisk oppustelige badekar, som er fantastisk til hjem eller rejse. For sikkerhed har denne kloge bad en bygge i temperatur indikator på den base, som vil læse HOT, hvis vandet er for varmt (over ca. 40 grader). For sjov næbbet gør en 'Kvaksalver.
Kategori: Diverse - Babybadekar og badestole
Intex Gummibåd MARINER 4 328x145x48 cm. - Intex gummibåd 68376.
Intex Mariner 4 gummibåds sæt   Stor 4 personers gummibåd med årer (137 cm) og Intex 68605 luftpumpe   Lækker gummibåd med 2 ventiler for hurtig opfyldning eller udlukning af luft   Lavet af et stærkt tre-lags materiale der sikre en robust og holdbar konstruktion   Reb hele vejen rundt om båden   Hårdt og.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Intex Gummibåd Challenger 3 pers. - Intex gummibåd 68370.
Lækker Intex gummibåd med plads til tre personer   Båden leveres med åre og luftpumpe.    Maks brugsvægt 320 kg   Solid konstruktion med reb line hele vejen rundt omkring båden   Oppustelig bund og puder for bedre komfort   Bære håndtag og åreholdere samt fittings til bådmotor !!!.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Intex Gummibåd Seahawk 4 m/årer 351x145x48 cm - Intex gummibåd 68351.
Lækker Intex Seahawk 4 gummibåd med plads til fire personer. Maks brugsvægt 480 kg. Intex gummibåd 68351NP er 351 cm lang og kan bruges som jolle. Den er nem at sætte op og er ideel til vand med lav dybde. Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er robust og holdbar. Den er modstandsdygtig over.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Intex Gummibåd Seahawk 3 - Intex Gummibåde 68380NP.
Lækker Intex Seahawk 3 gummibåd med plads til tre personer. Maks brugsvægt 360 kg. Intex gummibåd 68380NP er 295 cm lang og kan bruges som jolle. Den er nem at sætte op og er ideel til vand med lav dybde. Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er robust og holdbar. Den er modstandsdygtig over for.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
V3


sejlads rib sejlads regler for sejlads sejler sejle sejlads fyn rundt sejlads på gudenåen dk.fritid.sejlads duelighedsbevis i sejlads sejlads gøtakanalen fyn rundt sejlads sejlads j

Kategorier på sider:

Optimistjolle Billede 1 Americas Cup Gummibde Billede 4 Matchrace Styrbord Tj Svejsregler Ndsignaler Bdleksikon Billede 2 Sejlads billeder Billede 3 Netbutikker Kampagnetilbud Sejlads Finnjolle Lystsejlads Europajolle Sportsudstyr Sejlersko Gode rd om sikker sejlads Redningsveste Sejladsplanlgning Bger Sejl Kapsejlads Duelighedsprve Tilbud Gode rd om sejlads Havarier Regntj Bagbord


 Du er her: Sejlads - Netannoncer Sejlads - sejlads rib sejlads regler for sejlads sejler sejle sejlads fyn rundt sejlads på gudenåen dk.fritid.sejlads duelighedsbevis i sejlads sejlads gøtakanalen fyn rundt sejlads sejlads j