|
|
Lån  


 
Annonce:Lystsejlads

Lystsejlads er sejlads, der drives for fornøjelsens skyld, som sport o.lign.

Så længe mennesket har kendt til at sejle, har man formentlig også sejlet for sin fornøjelses skyld. Det er imidlertid først i slutningen af 1800-tallet, at man kender til de første tilfælde af organiseret lystsejlads.

I begyndelsen var det forbeholdt de velhavende medlemmer af samfundet, men efterhånden kom også de bredere befolkningsgrupper til og i dag er det en vidt udbredt folkesport, der findes i alle verdens lande, hvor der er adgang til vand.
sejlads rib sejlads regler for sejlads sejler sejle sejlads fyn rundt sejlads på gudenåen dk.fritid.sejlads duelighedsbevis i sejlads sejlads gøtakanalen fyn rundt sejlads sejlads jInformation på sider:

Sportsudstyr - Bøger - Billede 1 - Billede 4 - Netbutikker - Billede 2 - Gode råd om sejlads - Gode råd om sikker sejlads - Sejladsplanl&lig;gning - Billede 3 - Bådleksikon - Nødsignaler - Sejlads billeder - Tøj - Havarier - Du er her: Sejlads - Sejlads - sejlads rib sejlads regler for sejlads sejler sejle sejlads fyn rundt sejlads på gudenåen dk.fritid.sejlads duelighedsbevis i sejlads sejlads gøtakanalen fyn rundt sejlads sejlads j